Te Huur chalet vakantie woning

Wij hebben 9 chalets vakantie woningen te huur op het park

We hebben regelmatig chalets te huur en ook nu zijn er een paar beschikbaar.
Zie het aanbod huurchalets voor het actuele aanbod.

We werken nog aan de site en snel zult u ook foto’s en uitgebreidere informatie per chalet vinden. We hebben chalets te huur vanaf 850,- euro per maand.
Ze hebben allemaal een eigen meter voor gas water en elektriciteit, dus u kunt de g/w/l kosten zo hoog maken als u zelf wilt.
Chalet te huur Chaletpark Rustiek Oisterwijk

Daarvoor krijgt u beschikking over een chalet met een keuken, woonkamer, tweepersoons slaapkamer (indien beschikbaar ook extra slaapkamer) , badkamer met douche en/of bad. De luxere hebben een afwasmachine, combimagnetron en wasmachine. Daarnaast een tuin met tuinhuisje. Tuin wordt door onze tuinman regelmatig bijgehouden wordt, Daarnaast kabelaansluiting voor tv en internet plus een eigen parkeerterrein naast uw chalet.
Daarnaast hebben alle chalets een vaste kpn aansluiting.

Er is een ruime eigen parkeerruimte buiten de slagboom, waar bezoekers hun auto’s kunnen parkeren. (zie onderstaande foto)
recreatiewoning te huur Chaletpark Rustiek Oisterwijk

We hebben regelmatig chalets te huur en ook nu zijn er een paar beschikbaar.
Zie het aanbod huurchalets voor het actuele aanbod.


Het is moeilijk een indruk te krijgen zonder ons park en de chalets te bezichtigen, maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak om een rondleiding te krijgen.

  • Chalet te huur Chaletpark Rustiek Oisterwijk

Een kleine impressie

Bel even 06 40 898 665 en vraag naar Richard Vredebregt voor het maken van een afspraak voor een rondleiding en informatie over de mogelijkheden.
Ons park is het gehele jaar voorzien van gas water en licht en dus ook mogelijk om de wintersneeuw in de bossen eens te bekijken of te combineren met winter Efteling.