Te Huur chalet vakantie woning

Wij hebben verschillende chalets vakantie woningen te huur op het park

We verhuren per maand en hebben regelmatig chalets te huur.  En ook nu is er vast een beschikbaar.
Zie het aanbod huurchalets voor het actuele aanbod.

We hebben chalets te huur vanaf 975,- euro per maand.
Dit is exclusief energie. Ze hebben allemaal een eigen meters voor gas water en elektriciteit, zo kunt u de energie kosten zelf in de hand houden. En daarnaast voor ons een bewuste keuze om te voorkomen dat er onnodig energie verspilt wordt.

chalet te huur oisterwijk

Onze houten chalets zijn allemaal verschillend qua oppervlakte en indeling. Van 1 tot 3 slaapkamers, maar allemaal met de luxe van thuis. Dat wil zeggen, geheel gemeubileerd met smart tv, snelle wifi, Combi-oven, vaatwasser, wasmachine, comfortabele boxspring 1.60×2.00. Een lekkere tuin met privacy, tuinhuis voor de fietsen, tuinset. Laat je verrassen en kijk wat er beschikbaar is.

De luxere chalets hebben een balkon, “bubbel”bad, airco, wasmachine, afwasmachine, combimagnetron. Ook heeft ieder chalet een eigen parkeerplaats naast het huisje en een tuin met volgroeide heg, zodat je ongestoord in alle privacy kunt genieten. Oh ja, je tuin wordt door onze tuinman regelmatig bijgehouden. Dus je hoeft niets te doen :0)

Voor bezoekers is er een ruime eigen parkeerruimte buiten de slagboom (zie onderstaande foto)

recreatiewoning te huur Chaletpark Rustiek Oisterwijk

We hebben regelmatig chalets te huur en ook nu zijn er een paar beschikbaar.
Zie het aanbod huurchalets voor het actuele aanbod.

Het is moeilijk een indruk te krijgen zonder ons park en de chalets te bezichtigen, maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak om een rondleiding te krijgen.

Bel of liever nog APP even 06 40 898 665 en vraag naar Richard Vredebregt voor het maken van een afspraak voor een rondleiding en informatie over de mogelijkheden.

Ons park is het gehele jaar voorzien van gas water en licht en dus ook mogelijk om de wintersneeuw in de bossen eens te bekijken of te combineren met winter Efteling.