Te Huur chalet vakantie woning

Wij hebben 10 chalets vakantie woningen te huur op het park

We verhuren per maand en hebben regelmatig chalets te huur.  En ook nu zijn er een paar beschikbaar.
Zie het aanbod huurchalets voor het actuele aanbod.

We hebben chalets te huur vanaf 950,- euro per maand.
Ze hebben allemaal een eigen meter voor gas water en elektriciteit, zo kunt u de gas water en elektra kosten zelf in de hand houden.

chalet te huur oisterwijk

Onze houten chalets zijn allemaal verschillend van vorm en inhoud. Van 1 tot 3 slaapkamers met comfortabele boxspring 1.60×2.00. Laat je verrassen en kijk wat er beschikbaar is.

Maar we houden wel van luxe in de natuur, dus ontbreken een keuken, woonkamer, met tv, badkamer met douche en/of bad. De luxere hebben een balkon, bubbelbad, airco, wasmachine, afwasmachine, combimagnetron.

Ook heeft ieder chalet een eigen parkeerplaats naast het huisje en een tuin met volgroeide heg, zodat je ongestoord in alle privacy kunt genieten. Oh ja, je tuin wordt door onze tuinman regelmatig bijgehouden. Dus je hoeft niets te doen :0)

Voor bezoekers is er een ruime eigen parkeerruimte buiten de slagboom (zie onderstaande foto)

recreatiewoning te huur Chaletpark Rustiek Oisterwijk

We hebben regelmatig chalets te huur en ook nu zijn er een paar beschikbaar.
Zie het aanbod huurchalets voor het actuele aanbod.

Het is moeilijk een indruk te krijgen zonder ons park en de chalets te bezichtigen, maak daarom geheel vrijblijvend een afspraak om een rondleiding te krijgen.

Bel of liever nog APP even 06 40 898 665 en vraag naar Richard Vredebregt voor het maken van een afspraak voor een rondleiding en informatie over de mogelijkheden.

Ons park is het gehele jaar voorzien van gas water en licht en dus ook mogelijk om de wintersneeuw in de bossen eens te bekijken of te combineren met winter Efteling.