Tijdelijke woningruimte huren chalet

Huur een chalet voor langere periode

Regelmatig krijg ik aanvragen van mensen die hun huis aan het verbouwen of renoveren zijn. Vaak gaat het dan om wat grotere renovatie, verbouwing of langdurige herstel werkzaamheden. En dan is het maar beter om een tijdelijke woonruimte te huren en even weg te zijn en de rust op te zoeken. De meeste mensen willen dan wel in de buurt blijven om de voortgang van hun verbouwing in de gaten te kunnen houden. 

Bij tijdelijke woonruimte bij renovatie of verbouwing

Aanbod chalet vakantiehuisje voor tijdelijke periode

De chalets vakantiehuisjes hebben de voorzieningen die u thuis heeft en dus een onderkomen naar wens. Natuurlijk lekkere centrale verwarming, goede bedden (1.60 x 2.00) een uitgebreide keuken met vaatwasser, combi-oven, grote koel-diepvriezer. Zo ook bestek, potten, pannen, servies. Niet te vergeten snelle wifi en een smart televisie.

Ons actuele aanbod vindt u hier.

De chalets hebben daarnaast nog een wasmachine om de wasjes te kunnen doen. Airco ontbreekt op een aantal chalets ook niet en daarnaast een lekker bad of zelfs bubbelbad.. Voor de kinderen een stapelbed of uitschuifbaar bed.

Tuinhuisje voor de fietsen en een parkeerplaats naast het chalet ontbreken niet. Met een eigen  tuin met privacy en een lekkere tuinset.

We hebben verschillende chalets in de verhuur met 1 kamer tot 3 kamers, dus ook voor een groter gezin zijn er mogelijkheden. De kinderen kunnen dan ook lekker in de tuin of omgeving spelen.

Vakantie in de buurt

Zie het als een vakantie in de buurt. In Brabant vlakbij Tilburg vindt u ons gemoedelijke park midden in  de Oisterwijkse Bossen. Even de hond uitlaten.. geen probleem.. u steekt de weg over en u zit midden in de bossen. De uitgestrekte Kampina is op 500 meter afstand, tot rust komen terwijl je huis verbouwd wordt. Ik zeg vaak.. “U loopt het risico dat u niet meer weg wilt.” Maar let wel bij ons is 6 maanden de maximale huur. Want het is en blijft recreatie en het moet ook voelen als een vakantie.. met de luxe van thuis.. dat dan weer wel.

Centraal in Brabant gelegen

Het park ligt centraal in de bossen in Brabant.  Om even overzicht te geven : Tilburg 10 minuten , Eindhoven 20 minuten, Breda 20 minuten, Den Bosch 20 minuten. 

Ons actuele aanbod vindt u hier.