Ons park

Ons Chaletpark bestaat al meer dan 25 jaar en ligt midden tussen de Oisterwijkse bossen en de Kampina in. U kunt bij ons genieten van luxe, rust en natuur in een unieke bosrijke omgeving.

Rust, ruimte, Brabantse gemoedelijkheid en natuur zijn waarden die wij in onze bedrijfsvoering steeds in het oog houden. Ieder chalet heeft een eigen tuin met tuinset waar u lekker kunt uitrusten na een wandeling of fietstocht. De volgroeide heg om de tuin zorgt voor privacy en uw auto zet u naast de deur.

Daarnaast hebben de huurchalets lekkere boxspring bedden, tv, vaatwasser, wasmachine, combi-magnetron, stofzuiger, wifi en televisie. Zodat u de luxe van thuis niet zult missen als u thuiskomt van uw fiets- of wandeltocht. (zie op pagina te huur voor uitgebreide inventaris)

Onze vakantiewoningen staan verder op ruime plaatsen en zijn aangesloten op schoon propaangas, elektra, water, riolering en snelle onbeperkte wifi en tv. Het park is 365 dagen per jaar geopend. Permanente bewoning is niet toegestaan.

De beste indruk krijgt u natuurlijk als u langs komt, via contact kunt u een afspraak maken.

  • chalet te huur oisterwijk