Aanbod huur chalets

Te huur Chalet

Hieronder vind u ons actuele aanbod huur chalets op ons rustige park in Oisterwijk.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
*let op: Geen permanente bewoning en u mag zich niet inschrijven op dit adres*

TE HUUR

[metaslider id=”1299″]

Chalet 16  €1400,- per maand inclusief gas/water/licht.

Komt vrij eind maart 2019
Dit chalet komt binnenkort vrij is voorzien van centrale verwarming, Is meest complete chalet op het park. Compleet gemeubileerd. Met woonkamer van maar liefst 35m2, aparte keuken met alle voorzieningen (afwasmachine, combi-magnetron, grote koel vriezer etc.) Daarnaast ziggo tv aansluiting, onbeperkt wifi via kabel.

Maar liefst 3 slaapkamers, betegelde badkamer met bad, aparte toiletruimte en inpandige berging voor wasmachine en voldoende opbergmogelijkheden. Dit chalet wordt gemeubileerd verhuurd.

Eigen parkeerplaats naast het chalet.
Daarnaast een eigen tuin met veel privacy, ruim tuinhuis voor de fietsen. Dit op een totaal van 400m2 tuin. Chalet is net helemaal opgeknapt, dus geen huisdieren toegestaan en ook niet roken.

Chalet 23  Te huur vanaf half april 2020

950 euro per maand incl gas/water/licht*.                                                                Dit chalet komt half april 2020 vrij en is voorzien van centrale verwarming. Geschikt voor 2 personen, 1 gemeubileerde slaapkamer met ruime bergruimte. Recent opgeknapte doucheruimte met toilet en wasmachine aansluiting. Woonkamer met open keuken, 2 tuindeuren geven zicht op eigen tuin met tuinhuis.  Tuin wordt onderhouden.
Eigen parkeerplaats naast het chalet, daarnaast een eigen tuin met tuinhuisje voor de fietsen. Tv aansluiting, wifi via kabel, kpn aansluiting.

Chalet 20  Te huur vanaf april 2020

€875,- per maand exclusief gas/water/licht*.
Dit ruime 4 persoons chalet is voorzien van centrale verwarming, wifi (via kabel) Heeft ruime woonkamer met open keuken. Badkamer met bad, apart toiletruimte. Verder een grote ouder slaapkamer met vaste bedden en opbergkasten en daarnaast een slaapkamer met ruimte voor 2 aparte bedden of hoogslaper.
Mogelijkheid tot wasmachine + droger aansluiting.
Daarnaast een eigen tuin, parkeerplaats met tuinhuisje voor de fietsen. En een groot terras gedeeltelijk overkapt. Dit op een totaal van 400m2 tuin.
[metaslider id=447]

*De genoemde prijs is exclusief gas/water/licht. Het chalet heeft eigen meters (minder verbruik is minder kosten) en er wordt een voorschot van 150 euro per maand gevraagd.


Heeft u interesse bel dan even 06 – 40 898 665

ook evt voor mogelijkheid andere huurchalets later in het jaar.


De foto’s geven natuurlijk slechts een beperkt beeld, wij nodigen u dan ook graag uit om in overleg even te komen kijken.

Bel voor afspraak naar Richard Vredebregt

Tel: 06 40 898 665 / Mail: info@rustiek.info

NB Vanaf juli 2020 is het mogelijk om voor kortere termijn onze huisjes te gaan huren. Hou deze site in de gaten voor nieuws hierover.

Een bezoek geeft u direct een beeld van de mooie bosrijke omgeving en rustige ligging van het park.

In de omgeving van Oisterwijk: de Oisterwijkse vennen, sfeervolle terrassen of fietsen in de bossen. Voor de sportieve recreant zijn er bij Piet Plezier trapkarren te huur of kunt u verschillende activiteiten uitoefenen bij de kanoboerderij.
Voor de actieve rustzoekers is er de ongerepte natuur van de Oisterwijkse Bossen en Vennen en de Kampina.
Zie hiervoor ook de pagina Omgeving Oisterwijk